arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/02/2016

Arvustus // MÀDARA / Time Miracle - vananemisvastane tootesari



Kui enamasti leiab nahahooldustoodete koostisosi uurides esikohalt vee, siis MÀDARA on oma Time Miracle sarjas asendanud selle hoopis millegi põnevamaga - kasemahlaga! Teame kõik, et see kubiseb vitamiinidest ja mineraalidest ning on seepärast seespidiselt äärmiselt kasulik. Riia Ülikoolis läbiviidud uuringutest selgus, et kasemahlal on ka peale määrides mitmeid väärtuslikke omadusi - see on tugev antioksüdant, aeglustab vananemist, stimuleerib rakkude kasvu ja kaitseb nahka UV kiirguse, põletiku ning saaste eest.
Kel kased omast käest võtta, proovige kindlasti mahla ka välispidiselt, juba märtsis peaks kased seda looduslikku ilueliksiiri pakkuma. Kel isiklikku kaske kusagilt võtta pole võib kasemahla otsida poest (tuleks jälgida, et poleks lisatud suhkrut) või proovida MÀDARA uuenenud Time Miracle tootesarja. Lisaks kasemahlale sisaldavad need „CELL REPAIR BIO-COMPLEX”- i, kuhu kuuluvad seitse põhjamaist taime, milledel rakke noorenadavad omadused - hobumadar, mustikas, kortsleht, punane ristik, astelpaju, hobukastan ning osi. Ka kõik muud koostisosad on, nagu MÀDARAL ikka,  Ecocerti standardile vastavalt looduslikud ja ökoloogilised. Puhas rõõm on selliseid  tooteid kasutada, milles ei sisaldu odavaid tehislikke ja tervisele kahjulikke ühendeid. Lisaks näevad Time Miracle pudelid ja tuubid ülišikid välja, just sama uhked, nagu kasepuud oma must-valgete kuubedega.  
madara time miracle

Ultimate Facelift päevakreem*
49€ LINK
...................................................

madara time miracle day cream
Päevakreemi pakend on tõsiselt lahe, must matt pudel näeb vannitoariiulil eriti cool välja. Kreem ise on üsna vedel ja kerge, millest minul rasuse naha omanikuna on ainult rõõmu. See sisaldab kasemahla kõrval ka jojoabaõli, mis sobib väga hästi igat tüüpi nahale, sest on normaliseeriv ehk siis kuiva nahka niisutav ja rasuse rasueritust vähendav. Kreem imendub kiirelt, mis on päevakreemide puhul suureks plussiks, ei pea pikalt ootama, et jumestuskreemi saaks hakata peale kandma.
Ma ei märganud, et kreem oleks meigi all mu näo kauem matina hoidnud või kiiremini läikima pannud, seega võib vist lugeda, et sobib rasusele nahale küll. Kindlasti passib see normaalsele või kuivalegi väga hästi või isegi paremini.
Kreem lubab nahka tõhusalt pinguldada, siluda ja vormida. Facelift efekti jaoks olen kreemi ehk veel liiga lühikest aega kasutanud ja noh, kui iga päev peeglist üks ja sama nägu vastu vaatab ega siis väikeseid muutusi ju märkagi. Hästi pehmeks ja siidiseks muudab kreem naha küll, lisaks on selles valgustpeegeldavad osakesed, mis jume koheselt säravamaks muudavad.
madara time miracle day cream review

Wrinkle Smoothing silmakreem*
29,99€ LINK
....................................................

madara time miracle eye cream
MÀDARA silmakreem on üllatavalt vedel, kuid kindlasti mitte lahja. Seda läheb imevähe korraga vaja - nööpnõelapea jagu ja mõlemad silmaalused saavad kaetud. Mul on iga kord tükk tegu, et pigistada seda välja nii vähe, kui võimalik, alati jääb natuke üle, aga noh, selle määrin huultele, raisku ei lähe midagi. Kreem libiseb kuidagi eriti lihtsalt laiali ja jääb seetõttu nahale hästi õhukese kihina, mis imendub 1-2-3.
Peale kortsukeste silumise lubab kreem ka võidelda tumedate silmaaluste ja tursete vastu. Kahe viimasega mul suurt muret ei ole ja tulemust seepärast märgata ega kommenteerida ei oska, kuid peente silmaümbruse kortsude silenemist olen kuuajalise kasutamise järel märganud küll.
Kui päeva- ja öökreemid võin ma oma rasuse naha tõttu vahele jätta, siis silmaümbruse nahk muutub mul kreemi ununedes koheselt väga kuivaks ja kattub peente "ämblikuvõrkudega". Selles näopiirkonnas on nahk üliõhuke, samuti puuduvad sealt rasunäärmed pea täielikult, mis teeb sellest kortsude lemmikkoha. Ühesõnaga - kuival nahal tekivad kortsud palju kiiremini ja siin tulevadki kreemid appi.  
madara time miracle eye cream review

Cellular Repair seerum*
42,99€ LINK
.......................................

madara time miracle serum
Ma ei mäletagi, et oleksin nii paksu konsistentsiga seerumit enne proovinud. See annab lausa vedelamat sorti päevakreemi mõõdu välja. Küll imendub see sama väledalt nagu "tavalised" läbipaistvad seerumid ning mingit jälge see endast maha ei jäta ehk siis kreemi asemikku temast ei ole, ikka vana hea seerum, millele saab vabalt päeva - öökreemi peale määrida. Kes ei ole kursis, mis vahe on seerumil ja kreemil, siis seerumis on aktiivaineid, mis nahka turgutavad, tunduvalt rohkem, millest ka nende kallim hind. Seerumid on tõhusamad ja võetakse appi, kui nahk vajab erilist värskenduskuuri ning tavapärastest kreemidest jääb väheks. 
   Mulle MÀDARA seerum süpatiseerib väga. Pealekandmine on tänu kreemjale koostisele hästi lihtne, see ei jäta nahka kleepuvaks ega muuda seda rasusemaks, võin seda kartmatult tarvitada nii päeval kui öösel. Kui ma igapäevaselt näokreeme ei kasutagi, sest nahk on isegi rasune, siis seerum on nii kerge, et pole mingit põhjust seda turgutajat nahale mitte määrida. Annab tõesti justkui nahale energiat juurde ja veidike pinguldab. Mulle juba lõhna pärast meeldib seda peale kanda, tõesti mõnus omapärane aroom.     
madara time miracle serum review

Total Renewal öökreem*
39,99€ LINK
.......................................

madara time miracle night cream
Minu kreemituub on proovisuuruses, poest leiab kreemi 50 ml pumbaga pudelis. Tegu on tõhusalt niisutava, kuid konsistentsilt kergemat sorti öökreemiga, mis sobib ka rasusemale nahale väga hästi. Mulle meeldib, et hommikul tõustes on nahk hästi pehme ja tõesti niisutatud. Ma usun, et igaüks, kel nahk niiskusenäljas, saaks sellest abi. Kohe peale kandes on tunda, et see kreem saab ka kõige janusema nahaga hakkama. Väga kuiva naha omanikud, usun, võivad kreemi rõõmuga ka päeval kasutada.
madara time miracle night cream review

Cellular Nutrients sprei*
22,99€ LINK
.......................................

madara time miracle toning mist
 See vananemisvastane toniseeriv näosprei on kõikidest proovitud Time Miracle toodetest minu lemmik. Pihustan seda nii tihti, et pudel on mul peaaegu juba, et tühi. Väga mõnusalt niisutav ja meeldiva lõhnaga. Ei jäta nägu kleepuma isegi siis, kui temaga liialdada.
Veidike pritsib pihusti küll liiga tormakalt, meigi peale seepärast ehk seda lasta ei tasuks. Meigivabal ajal pole asja, kui veidi tugevam vihm näole saab, muidugi võib kasutada ka vana head vatipatja.
Mulle meeldib, et see sprei on hästi mahe, selline natuke piimjas ja pehme, mitte tavapäraselt karske, nagu vee baasil näoveed. Lisaks kasemahlale ja noorenadavale kompleksile sisaldab näovesi aaloed, mis on tõhus niisutaja, noorendaja ja ärrituste leevendja. madara time miracle toning mist review
Mulle jubedalt meeldib kõikide Time Miracle toodete lõhn. Mõni lõhnab õrnemalt, mõni tugevamalt omapäraselt taimede järele, kus oleks justkui veel midagi vürtsikat lisaks, see ei ole selline tavapärane "muru" lõhn, milliseid olen harjunud loodustoodetes tundma.
Natuke teevad mulle meelehärmi kreemide ja seerumi pumbad. Kuigi ma panen korgid alati peale kasutamist korralikult pudelitele otsa tagasi, on järgmisel korral pumpade otsas pisikesed kuivanud "kreemikorgid". Pole just suur probleem, teeb lihtsalt kasutamise veidi ebemugavamaks.
Kui see pisike ja tähtsusetu miinus välja arvata meeldisid mulle kõik MÀDARA Time Miracle sarja tooted kohe väga. Et keemiavabalt saab midagi nii mõnusat ja tõhusat valmis meisterdada ning üldsegi mitte hingehinnaga, on igati kiitust väärt. 
madara time miracle anti agening

Kogu Time Miracle sarja leiab MÀDARA e-poest SIIT, samuti Kaubamajast ja Stockmannist.

Kas olete MÀDARA tooteid proovinud?
Milliseid soovitate teistelegi?


* kingitud toode

5 comments:

  1. Mul sugulane sai kasemahla juba eelmine nädal ;) ..niiet eksperimenteerijad ei peagi märtsini ootama!

    http://www.sincerelybitter.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No muidugi, niiiii soe on ju. Täitsa võimalik, et mahla oleks terve talve jooksul saanud. :D

      Delete
  2. Kahjuks ei näe või olen pime, kui suurt prontsenti sisaldavad need tooted kasemahla.Vaatasin koostisosasid ja leidsin Cetyl Alcohol, Benzyl Alcohol.Ma ei saa isegi aru, mis alkohooliga tegu on sest kõik koostised on inglise keeles! Enam ei julge ühtegi toodet kuskilt osta, sest lõppkokkuvõttes isegi lubatud looduslikud tooted pole need! Minu nahk on hästi kuiv ja alkohol ju kuivatab nahka tegelikult ja peaksid toodetest puuduma.Tooted on aga metsiku hinnaga, et ei julge osta enam ühtegi kuskilt.Suveks jaa olen leidnud tooted aga talveks on see väga suur probleem. Kunagi kasutasin Macadamia sarja juustele kogu aasta ja lõpuks kui vahetasin tooted teiste vastu oli pikk probleem juustega.Juuksed kuivad takused ja siiamaani võitlen.Lõpuks tuli välja et tooted sisaldasid alkohooli ja sealt ka probleem.Vot teile looduslikke tooteid! Kiitsin veel takka ja nüüd tuleb kõik sõnad tagasi võtta.Nüüd olen eriti hoolas koostisosade suhtes ja kui näen kuskil alkoholi või glütseriini tõusevad ihukarvad püsti ja kui palju veel muid aineid need sisaldavad ehk keemia missugune ja hinnad taevas!!
    Minu arvamus siis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, Signe! Need alkoholid, mis Sa nimetasid peaksid olema sobilikud ka kuivale nahale ehk ei ole kuivatavad. Need on looduslikud ja aitavad tootel säilida. Toodetel on ECOCERT tsertifikaat, mis tähendab, et need on rangelt kontrollitud ega sisalda nahale kahjulikke aineid. :) Kui Sul on toodete või nende koostisosade kohta küsimusi, siis kindla peale kirjuta klienditugi@madaracosmetics.ee või nende FB sõnumitesse, saad kindlasti asjalikud vastused.:)

      Delete
    2. Aitäh tagasiside eest!! Kindlasti kirjutan neile, kui otsustan tooteid siiski proovida.Vb neil leidub hoopis testreid, et proovimiseks saata!!
      Tänud!!

      Signe

      Delete

ShareThis